Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Ieder team een eigen locker

Voetbalclub City Pirates Antwerpen

Voor ieder team een eigen locker. Dat was de wens van City Pirates in Antwerpen. Dit om er zeker van te kunnen zijn dat ieder team toegang heeft tot voldoende ballen en sportmaterialen voor een training of wedstrijd. Tevens vonden ze het belangrijk dat de gebruikte materialen goed kunnen drogen en luchten, vandaar dat zij hebben gekozen voor gaaslockers. In onze RASTERR kunnen opgeborgen spullen natuurlijk ventileren.

City Pirates Antwerpen Lockers voor sportspullen

Sportief blauw

Er zijn in totaal 42 lockers geleverd van 700 x 700 x 800 mm. Er zijn 3 lockers op elkaar geplaatst. De kleur past uitstekend bij de clubkleuren, een sportieve, felblauwe kleur. De club wilde ook graag een geordende, overzichtelijke opbergplek voor materialen die voor algemeen gebruik zijn. Hier draaien wij onze hand uiteraard niet voor om. Naast de gaaslockers hebben we daarom ook stellingen geplaatst in dezelfde kleur.

City Pirates Antwerpen Ballenlocker
City Pirates Antwerpen voetbalclub lockers voor voetballen sportspullen
City Pirates Antwerpen Stellingkasten Gaaslockers
City Pirates Antwerpen Lockers voor sportspullen
City Pirates Antwerpen Ballenlockers gaaslockers voetbal

City Pirates

City Pirates is een voetbalproject. De club telt 75 competitieteams en meer dan 1400 voetballende leden. Jong en oud, met of zonder beperking, meisje of jongen, ongeacht kleur, overtuiging en achtergrond. Een hechte gemeenschap is het. Via voetbal willen zij alle Antwerpse kinderen en jongeren kansen geven en competenties aanleren met aandacht voor gelijkwaardigheid, respect en engagement, met het oog op een stabiele en evenwichtige toekomst!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Yes, I agree with the cookies and give permission that my data will be used to follow up this request, as well as to send advertising messages from RASTERR. Your information will not be provided to third parties.